More than Snowsports events

Onze eerste actie om een bijdrage te leveren voor de rolstoelfiets voor Viktor is onze deelname aan de groepstriathlon van Viersel op 24/08/2019. En hoe kan u ons steunen?

We hebben 2 deelnemende ploegen en we dragen een t-shirt waar op de achterzijde  onze sponsors staan. Op de voorzijde van de t-shirts komen in kleine lettertjes alle namen van mensen die een kleine bijdrage voor “Snowsports for Viktor” geleverd hebben.

De groepstriathlon is een triathlon met drie deelnemers waarbij de eerste 500 m zwemt, de tweede 20 km fietst en de derde 5 km loopt. Hoewel dit geen extreme uitdaging is zijn we toch trots op onze ploegen die deelnemen. Snowsports vindt het belangrijk om iedereen mee op te nemen in ons verhaal en daarom zijn wij verheugd dat we Dominick Van Weert in één van onze teams mogen verwelkomen. Dominick zit in een rolstoel, is gepassioneerd zitskiër, en zal het loopgedeelte van de triathlon voor zijn rekening nemen.
Door de deelname van Dominick hopen we aan te tonen dat we geen onderscheid maken en  op die manier nog wat extra aandacht voor “Snowsports for Viktor” te krijgen.

Een vermelding op de voorzijde van ons t-shirt kan op de volgende manieren:
-In het grootste lettertype komt je naam op het t-shirt voor 20 euro…
-Kies je voor een iets kleiner formaat dan komt je naam op het t-shirt voor 15 euro…
-In het kleinste lettertype komt je naam op het t-shirt voor 10 euro…
Je mag zelf kiezen onder welke (koos)naam je wil verschijnen.

En… wanneer jij 20 euro doneert om jou naam op ons
t-shirt te plaatsen dan maak je kans op een helikoptervlucht, super toch?

Ben jij één van deze warme mensen die “Snowsports for Viktor” wil steunen?

Mail dan even aan info@snowsports.be  met de naam die je op het t-shirt wil en schrijf het bedrag over op rekeningnummer IBAN BE88 0016 1364 7641 met vermelding van “Snowsports for Viktor t-shirt”.
Om alles tijdig rond te krijgen gaan onze t-shirts in druk op 08/08/19.

Wij hopen alvast op een succesvolle campagne voor Viktor.

Met vriendelijke groeten,

Het Snowsportsteam